Kvalitet

Närbild på insidan av ett spabad från Artesian Spas

STRUKTUR

Varje spa från Artesian Spas står på en robust träram. Virket har tryckimpregnerats för att skydda mot fukt, skadedjur och röta. Ramen vilar på en platta (South Seas Spas) eller en formgjuten botten i ABS-plast (Platinum Elite och Island Spas).

Närbild på akrylkaret i ett spabad från Artesian Spas

AKRYL

Karen i våra spabad är tillverkade i skinande blank akryl med en antibakteriell ytbehandling. Vi tillverkar gjutformarna för hand med grova verktyg som mejslar, filar och sandpapper för att ge så hög ergonomi som möjligt. Ett stort urval av färger finns att tillgå.

Närbild på kabinett på ett spabad från Artesian Spas

KABINETT

Artesian Spas kabinett är alla tillverkade av syntetmaterial som är beständigt mot allt från kokande sommarvärme till smattrande höstregn och bitande vinterkyla. Kabinetten finns i både trä- och stenimitation, båda mycket trovärdiga, och är helt underhållsfria. Rengör bara med tvål och vatten!

Närbild på rördelar i ett spabad från Artesian Spas

PUMPAR & RÖRDELAR

Våra pumpar med WhisperPure-teknologi håller vattnet i cirkulation med minimal energiförbrukning och buller. Vi håller nere antalet böjar och fördelare så att vattnet färdas näst intill raka vägen från pump till jets. Så mycket vattentryck som möjligt bevaras.

Spabad från Artesian Spas i snötäckt miljö

ISOLERING

Värme utgör en vital del av hydroterapi, så inga värdefulla grader får gå till spillo. Därför har vi försett våra spabad med skumisolering som både bevarar värme och fäster rördelar. Ryckningar och vibrationer minimeras, vilket förlänger spabadets livslängd.

Platinum Elite och Island Spas har full R30-isolering ända ut till kabinettet. Övriga modeller har ArcticPac-isolering på rördelar och kar samt värmereflekterande folie på kabinettets insida.

Info om garantier på spabad från Artesian Spas

LOCK

Våra bastanta termolock är tillverkade av styrenplast med en kärna i stål och är 10 cm tjocka på mitten. Värmen tas till vara på och betydligt mindre vatten avdunstar. Locket sluttar ned till 6 cm så att regnvatten lätt kan rinna av.

Som tillval kan du få ett ProGuard-lock, vilket är ca 5 cm tjockare. Platinum Elite levereras med exklusiva Morbern-lock som standard.